”Brain Dead!” (Eller: Hjälp jag är omgiven av idioter!)


I samband med att jag försökte sälja min Volvo S 60 på Blocket förra året, fick jag ett förslag av en spekulant som ville lämna mig en udda och i alla sammanhang en helt ointressant skrotbil i byte??? Personen ville alltså använda en helt ointressant, oanvändbar, osäljbar bil, som dessutom var en totalt meningslös gammal udda japansk skrotbil, som handpenning på bilköpet! Ja, där åkte ju pulsen och irritationsgraden upp några tusen procent direkt…

Varför ville han dumpa denna skitbil på mig, kanske man skulle kunna undra? Men bilen gick förmodligen inte ens att sälja som reservdelsbil och var troligtvis även omöjlig att skänka bort, eftersom det knappast fanns någon mentalt balanserad person som ens skulle vilja äga ett så pass misslyckat bilskrälle som detta var, själv blev jag mycket irriterad på kuppen, nästan förolämpad faktiskt!

(Grrr!)

En annan dåre ville köpa bilen på avbetalning, med motiveringen att de hade en helt körd ekonomi med stora skulder som följd, men jag skulle givetvis få betalt, men uppdelat på runt 10 tillfällen!

Även här blev jag mycket irriterad, för andras privatekonomi är knappast något som intresserar mig då jag ska sälja en bil, har man inga pengar så köper man ingen bil, svårare än så är det ju inte i de normalbegåvades värld!

Man kan ju bara spekulera om hur det hade blivit om jag hade sålt bilen på avbetalning, för några pengar hade jag ju aldrig fått och bilen skulle säkert även ha sålts vidare direkt det första ägarbytet. Både bil och pengar hade nog försvunnit ganska omgående, men sådana här grejer går jag ju inte på! Nej, nej!

Jag är ju inte med i de hjärndödas förening, så det blev inget med detta förslag!

Vilka idioter det finns!

En tredje person ringde mig 3-4 gånger innan jag svarade och var sur för att jag ej svarade, trots att jag tydligt och klart hade uppgett i annonsen att man skulle mejla eller sms:a mig om jag inte svarade! Då blev jag ju irriterad igen!

Som säljare har jag ju den förmånen att själv välja på vilka betingelser försäljningen ska ske, att då få en massa skit på sig från en lobotomerad och intelligensbefriad analfabet, skapar ju negativa känslor, minst sagt!

Jo, jag blev arg på riktigt!

idioter-320x268

Idioten undrade sedan  vad det var jag sålde??????????????????

Var det en bil, vad för bil i så fall och sedan undrade han om jag bodde i Kungälv?????

Det stod Uddevalla i annonsen… (Suck!)

Hade han ens läst annonsen, eller hade han ens en fungerande hjärna i sitt huvud?

Tveksamt i båda fallen!

Själv var jag trött och inte i full form efter ett skiftpass med nattarbete och att börja dagen med att prata med en idiot som verkade ha ett IQ på 35,5, gör ju inte saken speciellt mycket bättre!

Jisses! Hur många dårar finns det där ute? Förmodligen alltför många! Och var finns alla normala människor när man så väl behöver dem?

Medlemmarna i de hjärndödas förening verkar ju dessutom ha Blocket som sin absoluta fritidssysselsättning! Min tid är dock alltför dyrbar för att jag vill frottera mig med världens alla dårar, fånar och idioter! Jag kan lika gärna gå ut och prata med en myra, fluga eller en bärfis, om jag vill prata med någon på denna låga mentala och intellektuella nivå!

Bilen är ju nu såld sedan en tid, men inför nästa gång jag ska sälja eller skänka bort något på Blocket, får jag väl införskaffa mig en rejäl dos av nervlugnande medicin för ändamålet! Kan nog behövas!

Se även vad som hände när bilen senare äntligen blev såld (suck!):

https://skoogstokig.wordpress.com/2018/06/02/att-forsoka-salja-en-begagnad-bil-del-4/

En reaktion till “”Brain Dead!” (Eller: Hjälp jag är omgiven av idioter!)

  1. Ja att sälja något på Blocket är exakt detsamma som att tvingas uthärda kontakt med ofta fräcka och inte sällan obegåvade personer. Det är häpnadsväckande hur många som antingen har lässvårigheter eller saknar skrupler – inte sällan i en svårt irriterande kombination!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s