Om

35246305_2297650190246846_3282236079440134144_n

Berättelserna i denna blogg är ofta en konsekvens av Murphys och hans lagar!

VARNING! Bloggen kan ibland innehålla stora doser av humor, ironi & galenskaper! Den Skoogstokiga Bloggen är dock en lite annorlunda och galen blogg, eftersom den angriper verkligheten från en medveten humoristisk sida, vilket innebär att även jobbiga saker många gånger kan bli till något roligt! Något dåligt kan alltså bli till något bra!

Klicka på länken om ni gillar sidan
https://widgets.wp.com/follow/index.html#

Grundsyftet med bloggen är att roa och underhålla läsaren, men samtidigt ändå kunna behandla vardagliga ting som har inträffat i en ganska (o)vanlig mans liv!

Historierna är tagna från hela livet, dvs från barndomen, ungdomen och fram till nutid! Allt som det skrivs om i bloggen har också hänt i verkligheten, såvida inget annat anges!

Allt som skrivs är ju som sagt inte heller humorinriktat, utan syftet är att blanda roliga, tokiga, galna saker med jordnära och diverse igenkännande situationer från vardagen. Men det kan även förekomma enstaka helt, eller delvis seriösa inlägg utan någon direkt inneboende humor. Ber givetvis om ursäkt för detta, men nu är ni förvarnade om detta också!

Hoppas ni gillar bloggen! Skriv gärna även kommentarer och tyck till!

Gör ni det får ni gärna gilla den (tryck på Gilla-knappen eller länken längst ned på denna sida), dela den, länka den, twittra den, Facebooka den, blogga eller podda om den!

Eller sprid gärna och kommententera inläggen i er egen analoga omgivning. Det är svårt att nå ut i dagens mediebrus och finns det inga läsare kommer ju bloggen, liksom många andra, få lägga ner till slut!

Jag som bloggar heter Roger Skoog och bor i Uddevalla!

Det finns även en tanke om att ge ut en bok (eller flera) med de bästa blogginläggen längre fram. Med nuvarande bloggtakt räcker bloggarkivet ytterligare några år, så det finns många tokiga inlägg ännu på lager. I april 2019 räknade jag att det fanns uppslag till minst hundra nya blogginlägg, sedan bör det ju även tillkomma några nya händelser , lite då och då!

Gillar ni min blogg och läser mina inlägg, kommer bloggen leva vidare under flera år, samt ge upphov till flera böcker på samma tema! Är inte detta skogstokigt, så säg?

OBS: Kolla även Facebook-sidan som är kopplad till denna blogg: https://www.facebook.com/Skoogstokig/

OBS/KLICKA PÅ LÄNKEN OM NI GILLAR Den Skoogstokiga Bloggen:
https://widgets.wp.com/follow/index.html#

Länkutbyten:
<a href=”http://www.kvalitetskatalogen.se/”>Kvalitetskatalogen.se</a&gt;
<a href=”http://www.webbkatalog.se”>Webbkatalog.se</a&gt;

2 reaktioner till “Om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s