Telefonförsäljaren utan hjärna! (Eller: När de hjärndödas förening ringer upp!)


388C093A-4E7E-4C4A-9411-1D5B579FE53610

Denna händelse utspelade sig på hösten för ett antal år sedan, då en idiot till försäljare ringde mig och ville att jag skulle teckna en ny försäkring på en bil som jag sedan drygt ett år inte ens var ägare till! Han hävdade att vi hade pratat med varandra tidigare i maj och att jag då hade sagt att han skulle återkomma med prisuppgift till mig nu i höst. Men jag hade aldrig pratat med någon gällande försäkringar på denna bil, utan detta var ren och skär lögn! Jag har aldrig heller övervägt att byta bolag, så hela påståendet var ju befängt, på alla sätt och vis!

Ja, det gällde fortfarande bilen jag inte ägde! Ägde inte den i maj heller!

Trots att jag flera gånger talar om att jag inte äger bilen, utan att det är min sambo som gör det, så vill han ändå få mig att teckna en ny försäkring för bilen!

Va, ska jag bedriva urkundsförfalskning och dra på oss dubbla kostnader? Märkligt försäkringsbolag som tillåter att folk tecknar försäkringar på bilar som de inte ens äger!

Att jag inte ens äger bilen verkade dock inte spela någon roll alls, men min egen bil verkar han inte känna till, eller ens bry sig om. Men han kunde registreringsnumret på den andra bilen, samt vilket bolag den var försäkrad i! Hhmmmm!

Gamla uppgifter som hade upphandlats  eller hackats fram någonstans förstås!

Vardia Försäkringar hette bolaget han ringde ifrån. Aldrig hört talas om, men kan knappast vara ett seriöst bolag om man bedriver dylika metoder!

Att ringa och ljuga för mig, samt försöka kränga en försäkring, trots att jag inte ens är ägare till den aktuella bilen, kan knappast vara lagligt. Men det brydde han sig inte om överhuvudtaget, den idioten! För han var en telefonförsäljare utan hjärna som hade krälat fram under någon sten, inte den mest intelligenta bedragaren jag har råkat på, om man säger så!

När jag sedan inte ens ville höra några prisuppgifter (varför skulle jag vilja det??) blev han i det närmaste tyken och otrevlig. Då tyckte han att  det var jag som inte var seriös eftersom han ringde med dessa uppgifter på min egen begäran! Vilken jävla idiot! Grrrrrr!

En skojare som försökte kränga försäkringar med orent mjöl i säcken, ett avskum som borde…, – jag bryter där innan det blir för känslosamt!

Usch och fy, vilket idiot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s